Mensgerichte zorg moet vanzelfsprekend zijn!

Bij Vince People ligt de focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardige medewerkers in de zorgsector. Samen te groeien met onze opdrachtgevers. Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar cv. Onze pool is sterk door diversiteit. Zo beschikken we over een grote variëteit aan medewerkers met verschillende capaciteiten, waaronder groepsleiders, persoonlijk begeleiders, ambulant werkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgende.
De mensgerichte zorg is wat de ZZP’ers van Vince People bijzonder maakt. Het hebben, uitstralen en geven van energie is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

 

Mensgerichte zorg

Mensgerichte zorg is betere zorg. Het is de ervaring van de patiënt/cliënt die de kwaliteit van zorg bepaalt. Onze zorgprofessionals willen met drive en expertise hun vak uitoefenen.

Veiligheid

Alle zzp’ers zijn door ons gescreend. Ze hebben een geldig VOG, de juiste diploma’s, een positieve referentie, de juiste vermelding in het KVK en zijn (indien van toepassing) BIG-geregistreerd.

 
 

Kostenbesparing

Wij streven naar optimale benutting van de flexcapaciteit, minimalisering van ziekteverzuim en uitstroom uit de zorg. Ons doel is om samen te groeien met onze opdrachtgevers.