Aan het werk als ZZP verpleegkundige in de zorg

Als zelfstandig verpleegkundige ben je waarschijnlijk het liefst bezig met zorgen voor je patiënten. Als ZZP’er is het belangrijk dat je leuke en passende opdrachten hebt. Laat het vinden van die opdrachten nu iets zijn waar wij bij Vince heel goed in zijn! Doordat we een uitgebreid netwerk hebben vinden we de perfecte opdrachten voor jou als ZZP verpleegkundige, zowel in de particuliere als publieke zorg. Hierdoor kun jij precies datgene doen waar je goed in bent, en van geniet! Bij Vince vind je zowel korte als langere opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Zo is er altijd wel een opdracht die bij je past. Benieuwd wat Vince voor je kan betekenen?

Aanmelden als verpleegkundige Kennismaking plannen

De voordelen van Vince

Als ZZP’er in de zorg is het een verademing om samen te werken met Vince. Wij zoeken namelijk niet alleen leuke opdrachten voor jou als ZZP-verpleegkundige, we doen ook nog eens de administratie voor je, waardoor jij minder zorgen, en meer tijd overhoudt! Zo kun jij je rustig richten op je patiënten, zonder dat je je druk hoeft te maken over toekomstige opdrachten en of alles wel goed geregeld. Daarnaast zijn er nog meer redenen om verpleegkundige ZZP-opdrachten via Vince uit te voeren, denk hierbij aan:

  • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
  • Een handige plan-app waarin je direct de nieuwste opdrachten ziet
  • Een structurele ZZP-constructie met mogelijkheid tot verlenging
  • Vrije tariefkeuze
  • Wekelijks factureren
  • Rechtstreeks aan de opdrachtgever factureren

Wij zoeken zelfstandig verpleegkundigen met hart voor hun werk!

Ben jij die gepassioneerde ZZP verpleegkundige die wij zoeken? Of je nu graag in de thuiszorg, bij een GGZ-instelling of in een ziekenhuis werkt, wij vinden die mooie opdracht voor je. Ónze passie ligt namelijk in het zorgen voor een perfecte match tussen opdrachtgever en verpleegkundige. Dus ben jij zelfstandig verpleegkundige en wil je graag genieten van nóg meer vrijheid en de leukste opdrachten, in plaats van bezig zijn met zaken als het doen van je administratie en het zoeken naar opdrachten? Schrijf je snel in bij Vince!

ZZP verpleegkundige worden?

Ben je op dit moment verpleegkundige en geniet je van het patiëntencontact maar knaagt er soms iets bij je? Wil je graag meer afwisseling en vrijheid? Dan kan het een goed idee zijn om verder te gaan als zelfstandig verpleegkundige. Zo kun je bezig zijn met hetgeen jij het liefst doet, en hou je zelf de regie meer in handen. Je hebt namelijk meer vrijheid wanneer je als ZZP’er werkt dan als verpleegkundige in loondienst. Doordat Vince je kan helpen bij het zoeken naar opdrachten én je administratie uit handen neemt, kun jij je volledig richten op het werk als verpleegkundige en de juiste zorg verlenen aan je patiënten.

Als je de stap om zelfstandig verpleegkundige te worden gaat nemen is het wel van belang dat je je goed voorbereidt en je verdiept in wat er nodig is om als ZZP’er aan de slag te kunnen. Zo dien je jezelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en een KIWA kwaliteitskeurmerk aan te vragen. Vanaf het moment dat je start als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor zaken als pensioenen en verzekeringen, regel dit dus op tijd! Kortom, informeer jezelf goed over alles wat nodig is zodat je je zaken op orde hebt op het moment dat je als ZZP verpleegkundige aan de slag gaat. En heb je nog vragen, of hulp nodig bij het starten als zelfstandige? Bij Vince helpen we je graag verder.

Aanmelden als verpleegkundige Kennismaking plannen