Werken als verzorgende IG (VIG) in de zorg

Ben jij verzorgende IG en werk je als zelfstandige? Vind je het lastig om aan opdrachten te komen of vind je het gewoon zonde van je tijd om hier veel mee bezig te zijn? Dan is Vince iets voor jou. Bij Vince koppelen we verschillende ZZP’ers in de zorg aan leuke opdrachtgevers. Zo zijn we ook altijd op zoek naar verzorgenden IG voor verschillende organisaties. We hebben opdrachten voor korte en langere termijn, waarbij jij zelf bepaalt waar je wel en niet wil werken. Je komt dus altijd op een plek terecht waar jij ook echt blij van wordt. Ontmoet Vince en ervaar de voordelen van werken via onze organisatie.

Waar staat verzorgende IG voor?

Verzorgende IG staat voor verzorgende individuele gezondheidszorg. Een verzorgende IG helpt en ondersteunt mensen die (tijdelijk) hulp nodig hebben. Hierbij kun je denken aan oudere mensen, vrouwen die bevallen zijn of mensen die hulp nodig hebben bij de revalidatie na een operatie of ongeluk. Een verzorgende IG is opgeleid om verpleegtechnische handelingen te doen, zoals het plaatsen van een katheter en het zetten van injecties.

Aanmelden als verzorgende IG Kennismaking plannen

Als verzorgende IG werken met Vince

Werken voor – of eigenlijk met – Vince heeft vele voordelen. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar opdrachten en wordt er een hoop administratie uit handen genomen. Dat zijn niet de enige voordelen die je geniet wanneer je met ons samenwerkt. Voor het gemak hebben we alle voordelen even op een rijtje gezet:

  • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
  • Een handige plan-app waarin je direct de nieuwste opdrachten ziet
  • Een structurele ZZP-constructie met mogelijkheid tot verlenging
  • Vrije tariefkeuze
  • Wekelijks factureren
  • Rechtstreeks aan de opdrachtgever factureren

Kortom, samenwerken met Vince geeft je de vrijheid van een ZZP’er maar zonder de lasten die erbij komen kijken.

Ben jij de gedreven verzorgende IG die we zoeken?

Bij Vince zijn we altijd op zoek naar mensen die net als wij een passie hebben om voor anderen te zorgen. Lijkt het je wel wat om kennis met ons te maken en aan de slag te gaan voor de opdrachtgevers uit ons portfolio? Zou jij ook wel willen profiteren van alle voordelen die hierboven zijn genoemd en gewoon lekker willen werken als verzorgende IG? Dan zien wij een perfecte match! Schrijf je nu in bij Vince en laat ons weten wat jouw voorkeuren en wensen zijn. We willen je graag goed leren kennen zodat we je de juiste opdrachten kunnen doorsturen en weten waar we rekening mee moeten houden.

Zelfstandige verzorgende IG worden?

Als zelfstandige aan de slag gaan is best een flinke stap. Wat komt er allemaal bij kijken, en in hoeverre heb je nog tijd om te doen wat jij nu écht leuk vindt om te doen? Bij Vince helpen we je graag op weg.

Als verzorgende IG die voor zichzelf wil beginnen, hebben we de begeleiding die je nodig hebt. We kunnen je alle informatie toesturen die je nodig hebt om zelfstandige te worden. Van inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot de regel- en wetgeving waar je rekening mee moet houden als zelfstandige in de zorg. Als zelfstandige verzorgende IG ben je zelf verantwoordelijk voor pensioenen en verzekeringen. Dit kan soms ook ingewikkeld lijken, maar we kunnen je daar altijd in adviseren. Daarnaast kom je natuurlijk ook in aanraking met andere zelfstandige zorgmedewerkers, die hun ervaringen ook graag met je delen.

Is je twijfel al wat weggezakt of heb je nog meer vragen? Dan komen we graag met je in contact om je verder te helpen!

Aanmelden als verzorgende IG Kennismaking plannen