Een nieuw perspectief

Slim, innovatief, betrouwbaar én mensgericht.

Aanmelden als zorginstelling Demo aanvragen

Samenwerken aan de beste zorg

Wat ons onderscheidt, is onze focus op rendement. Door instellingen en zorgverleners volledige controle te bieden over werkprocessen binnen je organisatie wordt tijd effectiever.

Empowering binnen de zorg brengen wij in de praktijk met een superslimme app voor zorgprofessionals en een uniek online dashboard voor zorginstellingen. Geen losstaande tools, maar slimme ICT-oplossingen die deel zijn van een geïntegreerd platform.

Zodat de mensen in de zorg zich kunnen wijden aan wat ze het liefste doen: de beste zorg verlenen.

Vince people platform

Vince People stelt de zorginstelling in staat om zelf bemiddelaar te zijn: Periode-opdrachten of losse diensten uitvragen en matchen, contracten beheren, gewerkte uren accorderen en zo een locatiegebonden of regionale flexpool op bouwen.

Geldigheid van certificaten en diploma’s worden realtime beheerd en gecontroleerd. Daarnaast is het volledige facturatieproces geautomatiseerd.

Door deze slimme automatisering en betere matchmaking ontstaan gestroomlijnde wervingstrajecten met directe kosten- en tijdsvoordelen die zijn verzameld onder één dak: Het Vince Platform.

Het resultaat? De operationele efficiency schiet omhoog en daarmee de kwaliteit van de zorg.

Het draait om mensen

Werken mét en vóór mensen biedt naast praktische voordelen zoveel meer: persoonlijke groei, menselijk contact en betekenis.

We zijn er trots op om samen met onze zorgprofessionals te werken aan de beste zorg. Zorgen voor een zorgvuldige match tussen de juiste professional en uw instelling is de kern van ons werk.

In onze visie gaat de “Beste Zorg” verder dan het aanbieden van de gewenste zorgprofessionals. Kortetermijnoplossingen voor personeelsproblemen gaan uiteindelijk niet de “Beste Zorg” opleveren.

Vince zorgt ervoor dat u kunt beschikken over een stabiele flexpool met betrouwbare zorgprofessionals. De expertise in de flexpool zorgt voor kwaliteit én continuïteit binnen elke organisatie: de beste mensen op de juiste plek binnen de cultuur en het team van uw zorginstelling.