Werken als begeleider in de zorg

Ben jij zelfstandig begeleider in de zorg of denk je erover na ZZP’er te worden? Vind je het leuker om lekker aan de slag te zijn met het helpen van mensen dan om bezig te zijn met het zoeken naar opdrachten? Schrijf je dan in bij Vince! Wij helpen je graag aan passende opdrachten, zowel voor korte als langere periodes. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers waardoor er altijd een uitdagende opdracht voor jou als zorgbegeleider klaar ligt. Benieuwd wat Vince voor je kan betekenen?

Aanmelden als begeleider Kennismaking plannen

De voordelen van Vince

Samenwerken met Vince biedt jou als zelfstandig begeleider in de zorg veel voordelen. Doordat wij ZZP opdrachten als zorgbegeleider voor je zoeken en ook nog eens de administratie op ons nemen heb je minder zorgen en meer tijd. Deze tijd kun jij dan weer gebruiken om te doen waar je goed in bent: het begeleiden van mensen, waardoor jij hun leven een stuk fijner maakt. Naast alle opdrachten die we voor je regelen zijn er nog veel meer voordelen wanneer je via Vince als zelfstandig begeleider in de zorg aan de slag gaat:

  • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
  • Een handige plan-app waarin je direct de nieuwste opdrachten ziet
  • Een structurele ZZP-constructie met mogelijkheid tot verlenging
  • Vrije tariefkeuze
  • Wekelijks factureren
  • Rechtstreeks aan de opdrachtgever factureren

Ben jij die gepassioneerde ZZP zorgbegeleider?

Wij zijn continu op zoek naar ZZP’ers met hart voor hun werk. Of je nu begeleider in de ambulante zorg bent of liever binnen een grotere organisatie werkt, algemene zorg levert of juist een specialist bent, bij Vince zorgen we dat we de perfecte match voor je vinden. Zo kunnen we zowel onze opdrachtgever als onze ZZP’ers snel helpen, win-win! Dus ben jij zelfstandig zorgbegeleider en wil je wel de voordelen van leuke, afwisselende opdrachten en veel vrijheid, maar niet de nadelen van tijdrovende klussen zoals het zoeken van deze opdrachten en het doen van je administratie? Schrijf je dan snel in!

Zelfstandig begeleider in de zorg worden?

Ben jij momenteel begeleider in de zorg, maar zoek je iets meer afwisseling en vrijheid in je werk? Wellicht is het wel iets voor jou om als ZZP’er verder te gaan! Als zelfstandig begeleider in de zorg geniet je van meer flexibiliteit dan wanneer je in loondienst werkt. Wij werken samen met een groot aantal organisaties en daarom kunnen we rekening houden met jouw wensen, zodat we altijd een opdracht vinden waar jij blij van wordt. Doordat wij de opdrachten voor je zoeken kun jij je volledig richten op je werk als zorgprofessional en mensen helpen met wonen, werken en leven!

Het is goed om je te verdiepen in het werken als zelfstandige in de zorg voordat je daadwerkelijk start als ZZP’er. Bekijk goed wat het inhoudt en wat er nodig is om te kunnen starten. Het is bijvoorbeeld nodig om jezelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en daarbij is het van belang dat je onder de juiste SBI code wordt geregistreerd. Daarnaast is het belangrijk dat je weet welke wet- en regelgeving geldt voor ZZP’ers in de zorg. Wanneer je start als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor pensioenen en verzekeringen, dus het is verstandig om dit goed te regelen voordat je begint. Heb je nog vragen of hulp nodig bij het starten als zelfstandig begeleider in de zorg? Bij Vince helpen we je graag verder.

Aanmelden als begeleider Kennismaking plannen