Het verhaal van VINCE.

19 juli 2021 is de datum dat mijn kleine broertje Vincent (32) is overleden in een motorongeluk in Beek en Donk. Nog steeds onwerkelijk en bizar om te bedenken dat hij er niet meer is.

Het is bijzonder om te merken hoe verschillende mensen anders om gaat met dezelfde situatie. Ik ben zelf volledig in de regel modus gegaan. Regelen van de uitvaart, regelen van het drukwerk voor de rouwkaart, steunen van mijn ouders… en na de begrafenis begint het pas qua drukte om alles ook financieel inzichtelijk en op orde te krijgen.

Mijn broertje heeft jarenlang een succesvol detacheringsbedrijf in de Zorg en Beveiliging gehad. Vincent was hier dag en nacht mee bezig en stond altijd voor iedereen klaar.

Tijdens de uitvaart in het Evoluon Eindhoven zijn veel mensen naar mij toe gekomen die met Vincent samen werkte. Iedereen kende hem als Vince: “Ja ik werkte veel voor Vince”. “ik heb veel met Vince gewerkt”. “Vince heeft mij veel werk gegeven”. Om die reden heb ik direct besloten dat ik zijn energie niet verloren wilde laten gaan maar deze in een nieuw bedrijf wil vasthouden.

Na flink onderhandelen ben ik in het bezit gekomen van de domeinnaam Vince.nl en sinds 1 september 2021 sta ik officieel ingeschreven bij de KVK onder de naam Vince People B.V.

Inmiddels zijn de eerste opdrachtgevers binnen en de eerste ZZP’ers aan het werk en kan ik met trots vertellen dat ik voor Vince werk… Er is al veel gedaan maar er moet nog heel veel meer gebeuren. Dus iedereen die zich geroepen voelt en wil helpen om dit bedrijf groot te maken is meer dan welkom.

Dankjewel voor alle hulp en goede zorgen,

Liefs,

Richard de Witte

We missen je ♥
Vincent Leonard de Witte

*25 maart 1989 – † 19 juli 2021