Werken als persoonlijk begeleider in de zorg

Werk jij als zzp persoonlijk begeleider in de zorg of denk je eraan om zelfstandig persoonlijk begeleider te worden? Bij Vince helpen we je graag aan leuke opdrachten, zodat jij je kunt focussen op je cliënten en op datgene dat je écht leuk vindt. Je kunt bij ons terecht voor korte opdrachten en opdrachten voor de langere termijn. Jij bepaalt, dus je komt altijd ergens te werken waar je energie van krijgt. Maak kennis met Vince en onze opdrachtgevers en ontvang een melding wanneer er weer leuke opdrachten voor persoonlijk begeleiders open staan.

Wat doet een persoonlijk begeleider?

Een persoonlijk begeleider dient als aanspreekpunt voor cliënt en directe familieleden. Een persoonlijk begeleider biedt ondersteuning en helpt waar nodig: in je vrije tijd, tijdens je werk of bij wonen. Hij of zij kijkt mee naar de ontwikkeling en is regelmatig aanwezig zodat je alles kunt bespreken wat nodig is.

Aanmelden als persoonlijk begeleider Kennismaking plannen

Als persoonlijk begeleider werken via Vince

Werken voor – of eigenlijk met – Vince heeft vele voordelen. Je hoeft namelijk zelf niet op zoek naar opdrachten, dat doen wij voor je. Daarnaast nemen we ook een groot deel van je administratie uit handen, waardoor je wél profijt hebt van de lusten, maar niet van de lasten van werken als zzp’er. Jij kunt je tijd weer besteden aan het begeleiden van cliënten en hun ouders of verzorgers. Benieuwd naar alle voordelen van werken met Vince? We hebben ze al voor je op een rijtje gezet:

  • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
  • Een handige plan-app waarin je direct de nieuwste opdrachten ziet
  • Een structurele ZZP-constructie met mogelijkheid tot verlenging
  • Vrije tariefkeuze
  • Wekelijks factureren
  • Rechtstreeks aan de opdrachtgever factureren

Kortom, samenwerken met Vince geeft je de vrijheid van een ZZP’er maar zonder de lasten die erbij komen kijken.

Ben jij die gepassioneerde ZZP persoonlijk begeleider?

Bij Vince zijn we altijd op zoek naar mensen die net als wij een passie hebben om voor anderen te zorgen. Ben jij zzp persoonlijk begeleider en wil jij ook graag profiteren van bovenstaande voordelen? Dan zien wij een match! Laat je gegevens achter en schrijf je in bij Vince. We gaan graag op zoek naar leuke opdrachten voor jou en komen met je in contact om je beter te leren kennen. Op deze manier kunnen wij direct de juiste opdrachten voorstellen. Zo hoef jij alleen nog maar te kiezen uit de opdrachten die we je voorschotelen en hoef je niet meer op zoek naar nieuwe opdrachtgevers aan het einde van een klus. Heb je specifieke wensen of verzoeken? Laat het ons weten, dan houden we hier natuurlijk rekening mee.

Persoonlijk begeleider in de zorg worden?

Twijfel je momenteel nog of je zelfstandig persoonlijk begeleider wil worden? Dan is Vince misschien een goed opstapje voor je. We kunnen je namelijk helpen bij het vinden van interessante opdrachten en nemen een stuk van je administratie uit handen. Maar daarnaast willen we je natuurlijk ook begeleiden in het zelfstandig worden.

Zo is het belangrijk om je goed te verdiepen in het werken als zzp persoonlijk begeleider. Wat is er allemaal nodig om zelfstandige te worden? Je hebt natuurlijk de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, maar zijn er ook nog regels waar je rekening mee moet houden? Wanneer je start als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor pensioenen en verzekeringen, dus het is verstandig om dit goed te regelen voordat je begint. Heb je nog vragen of hulp nodig bij het starten als zelfstandig begeleider in de zorg? Bij Vince helpen we je graag verder.

Aanmelden als persoonlijk begeleider Kennismaking plannen