Werken als ZZP’er in de zorg

Ben jij ZZP’er in de zorg en sta je open voor leuke opdrachten? Bij Vince helpen we je graag aan passende opdrachten om jouw ambitie waar te maken en je elke dag met plezier naar je werk te laten gaan. We werken met diverse opdrachtgevers zoals ziekenhuizen en zorginstellingen, waar we regelmatig ZZP’ers plaatsen. Je kunt voor lange of kortere periodes aan de slag. Benieuwd wat Vince voor je kan betekenen?

Inschrijven als ZZP'er in de zorg Kennismaking plannen

De voordelen van Vince

Wanneer je ZZP zorgopdrachten voor Vince gaat doen geniet je van vele voordelen. Wij bieden je afwisselende opdrachten bij de leukste opdrachtgevers met veel eigen verantwoordelijkheid. Ook  nemen we jouw administratie uit handen waardoor jij meer tijd over houdt voor het werk wat je het liefst doet! Daarnaast geniet je nog van veel meer voordelen zoals:

✓ Zelf bepalen waar en wanneer je werkt

✓ Een handige plan-app waarin je direct de nieuwste opdrachten ziet

✓ Een structurele ZZP-constructie met mogelijkheid tot verlenging

✓ Vrije tariefkeuze

✓ Wekelijks factureren

✓ Rechtstreeks aan de opdrachtgever factureren

Jij verleent de zorg, Vince regelt de rest!

Dus ben jij ZZP’er of wil je ZZP’er in de zorg worden? Heb je zin om aan het werk te zijn en te doen wat je leuk vindt maar wil je niet bezig zijn met het zoeken naar opdrachten?  Schrijf je dan nu in bij Vince, wij regelen je opdrachten zodat jij je kunt richten op de dingen die jij leuk vindt!

 

Upload Image...

ZZP’er in de zorg worden?

Twijfel jij nog of je wilt gaan werken als ZZP’er in de zorg? Als zelfstandig zorgprofessional geniet je van meer vrijheid en flexibiliteit dan wanneer je in loondienst werkt. Doordat je aan verschillende zorgopdrachten werkt is het erg afwisselend en je leert ontzettend veel! Er zijn veel zorgberoepen die je als ZZP’er uit kunt voeren. Zo zoeken wij regelmatig ZZP verpleegkundigen, maar ook bijvoorbeeld kraamverzorgenden en behandelaren die als zelfstandige werken. We beschikken over een groot netwerk zodat we altijd een leuke opdracht voor je hebben. Zo hoef jij je nooit te zoeken naar werk!

Voordat je start als ZZP’er is het goed om je volledig te informeren over wat het precies inhoudt en wat er nodig is om ZZP’er in de zorg te worden. Zo dien je bijvoorbeeld ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel, waarbij het belangrijk is dat je onder de juiste SBI code geregistreerd staat. Daarnaast is het van belang dat je je verdiept in de wet- en regelgeving die geldt voor zelfstandig ondernemers in de zorg. Vergeet ook niet dat je wanneer je als zelfstandige gaat werken, je zelf verantwoordelijk bent voor je pensioenen en verzekeringen. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over het starten als ZZP’er in de zorg? Bij Vince helpen we je graag verder.

Inschrijven als ZZP'er in de zorg Kennismaking plannen
Upload Image...