Vacature persoonlijk begeleider (ZZP) gehandicaptenzorg – Tilburg

Locatie Zorginstelling in Tilburg

Uren 16 – 32 uur per week 

Tarief €30,00 – €40,00

Niveau MBO3/MBO4

Ben jij beschikbaar voor een mooie functie als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg? Voelen mensen zich snel op hun gemak bij jou en doe jij niets liever dan helpen en motiveren? Dan willen we graag met je in gesprek voor de mogelijkheden!

Wat ga je doen als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg?

Als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg is geen dag hetzelfde. En dat maakt je werk zo uitdagend. Je neemt deel aan overleggen en vertaalt de input hieruit naar een persoonlijk zorgplan voor de cliënt. Zo zorg je ervoor dat hij of zij precies de zorg krijgt die nodig is. 

Dat doe je niet alleen, maar samen met enthousiaste collega’s vanuit verschillende disciplines. Ieder vanuit een eigen invalshoek, samen de perfecte begeleiding.

Samen met je collega’s begeleid je onze cliënten om het beste uit hun dag te halen. Sommigen doen dat op de dagbesteding, anderen hebben thuis hun activiteiten.
Je bent alert op veranderingen in gedrag of gezondheid en weet op tijd aan de bel te trekken. Zo creëren we samen een veilige leefomgeving.

Voor wie ga jij zorgen als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg?

Bij deze zorginstelling in Tilburg werk je als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg voornamelijk met kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een meervoudige beperking. Het is belangrijk dat jouw focus in plaats van op de beperkingen, juist ligt op de mogelijkheden van de cliënt. Je helpt ze om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen in een ontspannen sfeer, zodat ze met een gezonde dosis zelfvertrouwen kunnen werken aan wat zij het liefste doen. Dat maakt jou super waardevol!

Wat wij bieden

 • Goed, marktconform tarief op basis van jouw ervaring;
 • Wekelijks factureren;
 • Veel ervaring opdoen door te werken voor verschillende opdrachtgevers;
 • Jouw ervaring delen met de klant;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer jij werk; 
 • Ontzorging van het administratieve deel

Wat wij vragen

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, met minimaal MBO3 niveau
 • Je werkt als zzp’er en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je weet mensen goed te motiveren en inspireren
 • Je werkt resultaatgericht

Wat gebeurt er na je aanmelding?

We leren je graag kennen!

Wanneer je gereageerd hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zijn enorm benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Op basis van die kennismaking kijken we samen of er een match is. If yes, dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. 

In gesprek met de opdrachtgever

Na ons gesprek heb je ook een kennismaking met de opdrachtgever. Jij wilt natuurlijk weten waar en met wie je gaat werken en zij staan te popelen om jou te leren kennen. 

Is het nog steeds ‘yes!’? Dan ga je lekker aan de slag.

Aan de slag

Zodra jij en de opdrachtgever akkoord zijn, kun jij lekker aan het werk. Jij stuurt ons wekelijks een factuur en wij regelen de rest met de opdrachtgever. Zo houd jij je vooral bezig met wat je het liefste doet!

Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *