Vacature  ZZP begeleider in de zorg MBO3 – Tilburg

Locatie Zorginstelling in Tilburg

Uren 16 – 32 uur per week 

Tarief €25,00 – €35,00

Niveau MBO3

Heb jij tijd om aan de slag te gaan als begeleider in de zorg? Hou je ervan om je handen uit je mouwen te steken en voelen mensen zich snel bij jou op hun gemak? Dan willen we graag met je in gesprek voor de mogelijkheden!

Wat ga je doen als begeleider in de zorg?

Werk je als begeleider in de zorg? Dan is je werk iedere dag afwisselend en uitdagend. De ene keer ben je een luisterend oor voor onze cliënten en een andere keer help je ze met hun persoonlijke verzorging. Je begeleidt onze cliënten door ze te helpen waar nodig, maar zeker ook door ze uit te dagen om stappen te maken in hun leven. Wat die stappen zijn verschilt natuurlijk per cliënt, maar elke stap zorgt weer voor een flinke dosis zelfvertrouwen. Cliënten gaan groeien en zitten beter in hun vel. En dáár word jij blij van!

Voor wie ga jij zorgen als ZZP begeleider MBO3 in de zorg?

In Tilburg bevinden zich meerdere klanten van ons. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden. Je zou aan de slag kunnen gaan als begeleider in de gehandicaptenzorg, maar er is ook vraag naar een begeleider voor (probleem)jongeren. Werk je juist liever met ouderen? Dat kan ook! Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou en je ervaring past, zodat je met veel plezier aan de slag kunt!

Wat wij bieden

 • Goed, marktconform tarief op basis van jouw ervaring;
 • Wekelijks factureren;
 • Veel ervaring opdoen door te werken voor verschillende opdrachtgevers;
 • Jouw ervaring delen met de klant;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer jij werk; 
 • Ontzorging van het administratieve deel

Wat wij vragen

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, met minimaal MBO3 niveau
 • Je werkt als ZZP’er en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je weet mensen goed te motiveren en inspireren
 • Je werkt resultaatgericht

Wat gebeurt er na je aanmelding?

We leren je graag kennen!

Wanneer je gereageerd hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zijn enorm benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Op basis van die kennismaking kijken we samen of er een match is. If yes, dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. 

In gesprek met de opdrachtgever

Na ons gesprek heb je ook een kennismaking met de opdrachtgever. Jij wilt natuurlijk weten waar en met wie je gaat werken en zij staan te popelen om jou te leren kennen. 

Is het nog steeds ‘yes!’? Dan ga je lekker aan de slag.

Aan de slag

Zodra jij en de opdrachtgever akkoord zijn, kun jij lekker aan het werk. Jij stuurt ons wekelijks een factuur en wij regelen de rest met de opdrachtgever. Zo houd jij je vooral bezig met wat je het liefste doet!

Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *