Vacature  ZZP verpleegkundige Niveau 4 in de zorg – Tilburg

Locatie Zorginstelling in Tilburg

Uren 16 – 32 uur per week 

Tarief €35,00 – €45,00

Niveau MBO4

Voor onze opdrachtgevers in Tilburg zijn wij op zoek naar ZZP verpleegkundigen Niveau 4. Heb jij een hart voor de zorg, ben je flexibel inzetbaar en bereid om ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten te draaien? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Wat ga je doen als ZZP verpleegkundige niveau 4?

Als verpleegkundige niveau 4 geef je injecties, leg je een infusen aan en dien je medicijnen toe. Met jouw enthousiaste en proactieve houding draag je bij aan een prettige sfeer op de afdeling. Daarnaast houd je je bezig met het monitoren van de gezondheid van jouw patiënten. Zie je veranderingen in de (mentale) gezondheid van een patiënt? Dan trek jij op tijd aan de bel! Je stimuleert de ontwikkeling en zelfredzaamheid van de patiënten, terwijl je zijn of haar grenzen duidelijk bewaakt. Bij onze opdrachtgevers werk je vrijwel altijd samen met collega’s uit andere disciplines. Zo kijkt ieder vanuit een eigen invalshoek naar het welbevinden van de patiënt.

Voor wie ga jij zorgen als ZZP verpleegkundige?

In Tilburg bevinden zich meerdere klanten van ons. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden. Je zou aan de slag kunnen gaan als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg. Werk je juist liever met jongeren? Dat kan ook! Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou en je ervaring past, zodat je met veel plezier aan de slag kunt!

Wat wij bieden

 • Goed, marktconform tarief op basis van jouw ervaring;
 • Wekelijks factureren;
 • Veel ervaring opdoen door te werken voor verschillende opdrachtgevers;
 • Jouw ervaring delen met de klant;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer jij werk; 
 • Ontzorging van het administratieve deel

Wat wij vragen

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, met minimaal MBO4 niveau
 • Je werkt als ZZP’er en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je weet mensen goed te motiveren en inspireren
 • Je werkt resultaatgericht

Wat gebeurt er na je aanmelding?

We leren je graag kennen!

Wanneer je gereageerd hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zijn enorm benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Op basis van die kennismaking kijken we samen of er een match is. If yes, dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. 

In gesprek met de opdrachtgever

Na ons gesprek heb je ook een kennismaking met de opdrachtgever. Jij wilt natuurlijk weten waar en met wie je gaat werken en zij staan te popelen om jou te leren kennen. 

Is het nog steeds ‘yes!’? Dan ga je lekker aan de slag.

Aan de slag

Zodra jij en de opdrachtgever akkoord zijn, kun jij lekker aan het werk. Jij stuurt ons wekelijks een factuur en wij regelen de rest met de opdrachtgever. Zo houd jij je vooral bezig met wat je het liefste doet!

Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *