Vacature  ZZP verpleegkundige Niveau 4 in de zorg – Tilburg

Locatie Zorginstelling in Tilburg

Uren 16 – 32 uur per week 

Tarief €25,00 – €35,00

Niveau MBO3

Voor onze opdrachtgevers in Tilburg zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG. Weet jij van aanpakken en voelen mensen zich snel op hun gemak bij jou? En heb je een relevante opleiding op MBO Niveau 3 gevolgd? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Wat ga je doen als ZZP Verzorgende IG?

Het begint allemaal met een zorgplan. Dit stel je samen met je collega’s uit andere disciplines op, om het vervolgens uit te voeren. Jij bent het aanspreekpunt voor familie en vrienden van jouw cliënten en voert zo nu en dan ook verpleegkundige taken uit. Denk hierbij aan het inbrengen van een katheter of het toedienen van medicijnen. Je geeft jouw cliënten de zorg en aandacht die ze nodig hebben. En daar zijn ze hartstikke blij mee!

Het uitgangspunt van al onze klanten is dat de cliënten gestimuleerd en gemotiveerd worden om elke dag weer een stapje extra te zetten. Soms zijn dat hele kleine stapjes, maar soms gaan cliënten met grote stappen vooruit. Het is aan jou om ze hierbij te begeleiden en hun grenzen te bewaken. 

Voor wie ga jij zorgen als ZZP Verzorgende IG?

In de regio van Tilburg bevinden zich meerdere klanten van ons. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je gaan werken als Verzorgende IG in de gehandicaptenzorg, of in de ouderenzorg. Spreekt het werken met jongeren jou meer aan? Samen kijken we welke doelgroep het beste bij jou en je ervaring past, zodat je met veel plezier aan de slag kunt!

Wat wij bieden

 • Goed, marktconform tarief op basis van jouw ervaring;
 • Wekelijks factureren;
 • Veel ervaring opdoen door te werken voor verschillende opdrachtgevers;
 • Jouw ervaring delen met de klant;
 • De mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer jij werk; 
 • Ontzorging van het administratieve deel

Wat wij vragen

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond, met minimaal MBO4 niveau
 • Je werkt als ZZP’er en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je weet mensen goed te motiveren en inspireren
 • Je werkt resultaatgericht

Wat gebeurt er na je aanmelding?

We leren je graag kennen!

Wanneer je gereageerd hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We zijn enorm benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Op basis van die kennismaking kijken we samen of er een match is. If yes, dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. 

In gesprek met de opdrachtgever

Na ons gesprek heb je ook een kennismaking met de opdrachtgever. Jij wilt natuurlijk weten waar en met wie je gaat werken en zij staan te popelen om jou te leren kennen. 

Is het nog steeds ‘yes!’? Dan ga je lekker aan de slag.

Aan de slag

Zodra jij en de opdrachtgever akkoord zijn, kun jij lekker aan het werk. Jij stuurt ons wekelijks een factuur en wij regelen de rest met de opdrachtgever. Zo houd jij je vooral bezig met wat je het liefste doet!

Upload Image...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *